Heelys rolschoenen kopen in Amsterdam

Heelys kopen in de winkel in Amsterdam? Deze razendpopulaire (rol) schoenen zijn verkrijgbaar bij de SkateDokter in A’dam-West.

In onze winkel in de Baarsjes in Amsterdam hebben wij diverse modellen en maten Heelys (wheelys) op voorraad voor jongens en meisjes. Ons assortiment is groot vergeleken met anderen en wordt zelfs nog verder uitgebreid.

Het is beter de schoenen te passen in de winkel dan ze in the blind te kopen via internet. Want alle modellen hebben verschillende pasvormen en groottes.
Bovendien krijg je dan een (enthousiast) advies op maat van Heelys verkoper Ron op ons verkooppunt in de Jan van Galenstraat nr. 161 | 1056 BR | Amsterdam.

Op de Heelys rolschoenen kun je zowel rollen als lopen, hetzij een beetje op je voorvoet omdat de wieltjes iets uitsteken. Wil je een langer stuk lopen, dan kun je de wieltjes uit de zool klikken of naar binnen klappen, afhankelijk van merk en model.

De schoenen zijn in onze winkel in Amsterdam verkrijgbaar zowel in hoog als in laag model, in modieuze printjes, met veters, met klittenband, noem maar op.
Het zijn serieus coole sneakers met hippe kleuren! De prijs varieert, maar ligt gemiddeld tussen de € 60,- en € 80,-.
Zoals je hieronder ziet, is een deel van de collectie nu met korting te koop.

In English


Heb je vragen over Heelys schoenen met wieltjes? Neem dan contact met ons op. Of beter: kom langs in onze winkel in Amsterdam-West. (Onze shop ligt op de grens van Bos en Lommer en De Baarsjes.)