Stuntsteps & City steps voor vervoer in de stad

De populariteit van stuntsteps is de afgelopen jaren gestegen, en ook in Amsterdam-West zie je steeds meer mensen op de step. Op weg naar hun werk of om te stunten in het park. Ben jij op zoek naar een nieuwe stuntstep om je skills naar een hoger niveau te tillen? Dan ben je bij Skatedokter aan het juiste adres!

Onze winkel in de Baarsjes is een goede plek voor stuntstep-liefhebbers. Ons team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste step. We kijken naar je lengte, gewicht, ervaringsniveau en budget, en adviseren je over de beste step voor jouw behoeften. We kunnen je ook helpen met het monteren van je step.

Naast stuntsteps vind je in onze winkel ook een uitgebreide collectie accessoires, zoals helmen, beschermingskleding, stuntstep onderdelen en gereedschap. We hebben alles wat je nodig hebt om veilig en met plezier te stuntsteppen. (Of door de stad te cruisen.)

Enkele voordelen van steps kopen bij Skatedokter:
- Wij stellen de step goed af.
- Uitgebreide collectie accessoires
- stuntstep en city step reparaties en onderhoud.

Kom langs bij ons in de Baarsjes, of koop on-line, en ervaar het zelf!

Pagina 1 van 3
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »