Schaatsen

Schaatsen

Bij de Skatedokter hebben we sinds 2001 ervaring met schaatsen. De schaatssport is in de loop der jaren aan veel veranderingen onderhevig geweest. Denk aan de komst van de klapschaats en de thermoplastische schoen.We hebben langebaan schaatsen van onder andere  Viking, Cadomotus.Fila en Raps.Ook verkopen we tourschaatsen van Viking, Salomon. Bij de Skatedokter hebben wij een brede collectie kunstschaatsen van Graf, Tempish en Jackson en ijshockey schaatsen van Bauer en CCM. Voor kinderen hebben wij ook nog verstelbare ijshockey schaatsen van Bladerunner.

 

Schaats slijpservice

De Skatedokter  is een echte schaatsspecialist. Wij hebben het complete assortiment voor de wedstrijdrijder en de liefhebber. Wij slijpen alle soorten schaatsen op professionele wijze en passen wij, als dat nodig is, de ronding aan. Nieuwe schaatsen zijn nooit fabrieks geslepen vandaar dat we bij de Skatedokter alle nieuwe schaatsen gratis slijpen voordat ze worden afgeleverd. Daarnaast zorgt onze serviceafdeling voor het monteren en repareren van de schaatsen.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »